Zonnepanelen

Om het maximale rendement van uw zonnepanelen te kunnen behouden is het verstandig eenmaal per jaar uw zonnepanelen schoon te laten maken. Voor het reinigen van uw zonnepanelen maakt “Druppel” gebruik van speciaal zelf geproduceerd Osmose water en professionele reinigingsborstels om krassen en beschadigingen tegen te gaan. Osmose water zorgt voor een kalk- en chemicaliën vrije manier van drogen, waarbij er geen enkele vorm van aanslag achterblijft op uw zonnepanelen en u weer het maximale rendement kunt behalen.

Benodigd
Voor het reinigen van uw zonnepanelen brengen wij ons eigen Osmose water mee.
U zal tijdens de afspraak wel aanwezig moeten zijn om de zonnepanelen tijdens de reiniging uit te schakelen.

Combinatie
Bij het reinigen van uw zonnepanelen worden geen andere delen van uw woning vervuild.
Een combinatie met andere onderdelen is niet nodig.

Frequentie
Wij adviseren uw zonnepanelen 1 x per jaar schoon te laten maken.

Prijs (inclusief btw)
€3,50 per paneel

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw Zonnepanelen”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw zonnepanelen kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw zonnepanelen schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Zonnepanelen reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw zonnepanelen schoon te laten maken. Dan reinigen wij uw zonnepanelen met behulp van osmose water. Wij produceren ons eigen osmose water, omdat we zeker willen zijn van de kwaliteit. Het water om uw zonnepanelen schoon te laten maken wordt iedere ochtend getest op de aanwezigheid van vuil deeltjes. Want wij willen elke dag zeker zijn van de kwaliteit van ons osmose water. De hoeveelheid vervuiling die wij maximaal toestaan is 10 deeltjes op 1 miljoen deeltjes. Hierdoor worden uw zonnepanelen schoongemaakt door onze glazenwasser met uiterst schoon water.

Waarom maakt trekt Druppel het water niet weg na het reinigen van uw zonnepanelen?

Als de glazenwasser van Druppel bij u komt om uw zonnepanelen te reinigen. Dan zal hij de zonnepanelen niet droog trekken. De reden hiervoor is het gebruikte osmose water. Dit water is zo schoon dat het geen enkele vorm van vervuiling achterlaat op uw zonnepanelen. Hierdoor hoeven uw zonnepanelen ook niet droog te worden getrokken. De druppels van het schoonmaken van uw zonnepanelen drogen vanzelf volledig schoon op. Kalk en geen enkele vorm van vervuiling zal op uw zonnepanelen achterblijven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de zonnepanelen laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, dakgoten, boeien of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor zonnepanelen reinigen en maak direct een afspraak

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen door de glazenwasser van Druppel? Neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Call Now ButtonBel direct!