Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Tegels en Terrassen

Voor het schoonspuiten van tegels, terras of oprit kan “Druppel” u van dienst zijn. Voor het reinigen wordt gebruik gemaakt van een hogedruk reiniger.
Het eindresultaat zijn mooie schone tegels, terras of oprit.

Benodigd
Om uw tegels, terras of oprit volledig te kunnen reinigen is het gebruik van uw buitenkraan en stroom noodzakelijk.

Combinatie
Door vuil dat loskomt van uw tegels, terras of oprit en de druk van de hogedrukreiniger is het aan te raden ook uw ramen te laten reinigen en eventueel ook de ramen van de buren.

Frequentie
Wij adviseren uw tegels, terras of oprit 1 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,00 per vierkante meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het schoonspuiten van uw tegels, terras of oprit”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw tegels, terras of oprit laten schoonspuiten in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw tegels, terras of oprit schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

tegels, terras of oprit schoonspuiten hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw tegels, terras of oprit schoon te laten spuiten. Dan reinigen wij uw tegels, terras of oprit met behulp van een hogedrukreiniger. Door gebruik te maken van de hogedrukreiniger kan Druppel uw tegels, terras of oprit weer in een frisse en mooie uitstraling geven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser om uw tegels, terras of oprit laten reinigen en vervolgens nog een ander bedrijf laten komen voor uw ramen, zonnepanelen, dakgoten, boeien of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor tegels, terras of oprit schoonspuiten en maak direct een afspraak

Wilt u uw tegels, terras of oprit laten reinigen door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Bel direct!