Dakgoten

Om verstoppingen in uw dakgoten te voorkomen is het aan te raden regelmatig (2 x per jaar) uw
dakgoten te laten reinigen. “Druppel” verwijdert voor u bladeren, mos en andere vormen van afval en veegt uw dakgoten voor een schoon resultaat. Bij eventuele verstoppingen is het mogelijk dat wij ook direct uw afvoerbuizen doorspuiten. Bij het reinigen van uw dakgoot wordt ook uw afvoerrooster schoon gemaakt en gecontroleerd of hij nog in goede staat is.

Benodigd
Om uw dakgoten volledig te kunnen reinigen kan het gebruik van uw buitenkraan en stroom noodzakelijk zijn.

Combinatie
Door eventueel vuil dat over de rand van uw dakgoot spuit is het aan te raden ook uw ramen te laten reinigen.

Frequentie
Wij adviseren uw dakgoten 2 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,00 per strekkende meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw dakgoten”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw dakgoten kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw dakgoten schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Dakgoten reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw dakgotenschoon te laten maken. Dan reinigen wij uw dakgoten met behulp van zachte borstels. Wij gebruiken hiervoor standaard kraanwater uit “uw” buitenkraan. Voor het reinigen van uw dakgoten is het dus noodzakelijk dat wij gebruik kunnen maken van uw buitenkraan.

Waarom “Druppel” geen gebruik maakt van een hogedrukreiniger voor het schoon laten maken van uw dakgoten?

Als de glazenwasser van Druppel bij u komt om uw dakgoten schoon te maken. Dan zal hij hiervoor zachte borstels en kraanwater gebruiken. Een hogedrukreiniger zal hier niet voor worden gebruikt. De kans op beschadiging aan uw dakgoten is hierbij te groot. In het geval van gevelpanelen van Trespa zal dit probleem niet optreden. Bij geschilderd hout kan de verf eraf gespoten worden. Met behulp van een hogedrukreiniger. Wij zullen altijd beschadigingen proberen te voorkomen. Er zal altijd voorzichtig worden gewerkt bij de reiniging van de buitenkant van uw woning.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de dakgoten laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, gevelpanelen, boeien of zonnepanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor dakgoten reinigen en maak direct een afspraak

Wilt u uw dakgoten schoon laten maken door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Call Now ButtonBel direct!