Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Serre- of Veranda Dak

Wilt u uw serre/ veranda schoon laten maken met een kunststof- of glazen dak om de nette uitstraling terug te halen en de maximale hoeveelheid licht door te laten.
Voor de prijs worden de ramen van uw serre/ veranda meegenomen bij de prijs van ramen.

Benodigd
Voor het reinigen van uw serre/ veranda dak zijn geen extra benodigdheden nodig. Wij brengen hiervoor ons eigen water mee.

Combinatie
Bij het reinigen van uw serre/ veranda dak worden de ramen van uw serre/ veranda vervuild en is het aan te raden deze direct ook schoon te laten maken.

Frequentie
Wij adviseren uw serre- of veranda dak 6 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,50 per vierkante meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met tuin-serre.nl

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw serre/ veranda”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw serre/ veranda kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw serre/ veranda schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Serre/ veranda reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw serre/ veranda te laten reinigen. Dan wassen wij de ramen van uw serre/ veranda met behulp van osmose water. Wij produceren ons eigen osmose water. Het water om uw serre/ veranda schoon te laten maken wordt iedere ochtend getest op de aanwezigheid van vuil deeltjes. De hoeveelheid vervuiling die wij maximaal toestaan is 10 deeltjes op 1 miljoen deeltjes. Hierdoor wordt uw serre/ veranda schoongemaakt door onze glazenwasser met uiterst schoon water.

Waarom maakt trekt Druppel het water niet weg na het reinigen van uw serre/ veranda?

Laat u de glazenwasser van Druppel bij u komen om uw serre/ veranda te laten reinigen. Dan zal hij de serre/ veranda niet droog trekken. De reden hiervoor is het gebruikte osmose water. Dit water is zo schoon dat het geen enkele vorm van vervuiling achterlaat op de ramen van uw serre/ veranda. Hierdoor hoeft uw serre/ veranda ook niet droog te worden getrokken. De druppels van het schoonmaken van uw serre/ veranda drogen vanzelf volledig schoon op. Kalk en geen enkele vorm van vervuiling zal op uw serre/ veranda achterblijven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de serre/ veranda laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, dakgoten, boeien, zonnepanelen of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor serre/ veranda schoon laten maken en maak direct een afspraak

Wilt u uw serre/ veranda schoon laten maken door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bel direct!