Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Boeien, Windveren & Dakranden

Voor een nette uitstraling van uw woning is het mogelijk om uw boeien, windveren of dakranden door “Druppel” schoon te laten maken. Het verwijderen van groene of andere aanslag zal uw huis opnieuw een frisse uitstraling geven

Benodigd
Voor het reinigen van uw boeien, windveren of dakranden zijn geen extra benodigdheden nodig. Wij brengen hiervoor ons eigen water mee.

Combinatie
Door eventueel vuil dat naar beneden stroomt van uw boeien, windveren of dakranden is het aan te raden ook uw ramen te laten reinigen.

Frequentie
Wij adviseren uw boeien, windveren of dakranden 1 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,50 per strekkende meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw boeien, windveren of dakranden”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw boeien, windveren of dakranden kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw boeien, windveren of dakranden schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

boeien, windveren of dakranden reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw boeien, windveren of dakranden schoon te laten maken. Dan reinigen wij uw boeien, windveren of dakranden met behulp van zachte borstels. Wij gebruiken hiervoor standaard kraanwater uit “uw” buitenkraan. Om uw boeien, windveren of dakranden te reinigen is het dus noodzakelijk dat wij gebruik kunnen maken van uw buitenkraan.

Waarom “Druppel” geen gebruik maakt van een hogedrukreiniger voor het schoon laten maken van uw boeien, windveren of dakranden?

Laat u de glazenwasser van Druppel bij u komen om uw boeien, windveren of dakranden schoon te laten maken. Dan zal hij hiervoor zachte borstels en kraanwater gebruiken. Een hogedrukreiniger zal hier niet voor worden gebruikt. De kans op beschadiging aan uw boeien, windveren of dakranden is hierbij te groot. In het geval van boeien, windveren of dakranden van Trespa zal dit probleem niet optreden. Bij geschilderd hout kan de verf eraf gespoten worden. Met behulp van een hogedrukreiniger. Wij zullen altijd beschadigingen proberen te voorkomen. Er zal altijd voorzichtig worden gewerkt bij de reiniging van de buitenkant van uw woning.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de boeien, windveren of dakranden laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, dakgoten, zonnepanelen of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor boeien, windveren of dakranden schoon laten maken en maak direct een afspraak

Wilt u uw boeien, windveren of dakranden schoon laten maken door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Bel direct!