Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Ramen

Druppel Exterieur Reiniging “meer dan alleen een glazenwasser in Emmen”

Onder de ramen wordt verstaan; alle standaard ramen op de begane grond, eerste- of tweede verdieping. Deur-, serre- of veranda ramen worden hierin meegenomen als standaard ramen.
Uiteraard reinigt de glazenwasser van “Druppel” in Emmen bij ieder raam ook de kozijnen voor een complete afwerking.

Benodigd
Voor het reinigen van uw ramen zijn geen extra benodigdheden nodig. Wij brengen hiervoor ons eigen water mee.

Combinatie
Bij het reinigen van uw ramen worden geen andere delen van uw woning vervuild.
Een combinatie met andere onderdelen is niet nodig.

Frequentie
Wij adviseren uw ramen 6 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€1,20 per raam

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “meer dan alleen een glazenwasser in Emmen”

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw ramen schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Ramen wassen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw ramen te wassen. Dan wassen wij uw ramen met met behulp van osmose water. Wij produceren ons eigen osmose water. Het water om uw ramen te wassen wordt iedere ochtend getest op de aanwezigheid van vuil deeltjes. De hoeveelheid vervuiling die wij maximaal toestaan is 10 op 1 miljoen deeltjes. Hierdoor worden uw ramen gewassen door onze glazenwasser met uiterst schoon water.

Waarom maakt trekt Druppel het water niet weg na het wassen van uw ramen?

Als de glazenwasser van Druppel bij u komt om uw ramen te wassen. Dan zal hij de ramen niet droog trekken. De reden hiervoor is het gebruikte osmose water. Dit water is zo schoon dat het geen enkele vorm van vervuiling achterlaat op uw ramen. Hierdoor hoeven uw ramen ook niet droog te worden getrokken. De druppels van het schoonmaken van uw ramen drogen vanzelf volledig schoon op. Kalk en geen enkele vorm van vervuiling zal op uw ramen achterblijven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de ramen laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw zonnepanelen, dakgoten, boeien of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor ramen wassen en maak direct een afspraak

Wilt u uw ramen laten wassen door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

Bel direct!