Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Dakramen

Druppel Exterieur Reiniging “meer dan alleen een glazenwasser in Emmen”

Door de hoogte is het vaak lastig zelf een dakraam te reinigen. Schoonmaakbedrijf “Druppel” reinigt voor u uw dakraam waardoor u weer helder zicht en voldoende lichtinval heeft.

Benodigd
Voor het reinigen van uw dakramen zijn geen extra benodigdheden nodig. Wij brengen hiervoor ons eigen water mee.

Combinatie
Bij het reinigen van uw dakramen worden geen andere delen van uw woning vervuild.
Een combinatie met andere onderdelen is niet nodig.

Frequentie
Wij adviseren uw dakramen 6 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€4,50 per raam

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met tuin-serre.nl

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Schoonmaakbedrijf Druppel Exterieur Reiniging “meer dan alleen een glazenwasser in Emmen”

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Emmen? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van schoonmaakbedrijf Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw dakraam schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Dakraam wassen hoe doet schoonmaakbedrijf Druppel dat?

Schakelt u schoonmaakbedrijf Druppel in om uw dakraam te wassen. Dan wassen wij uw dakraam met behulp van osmose water. Wij produceren ons eigen osmose water. Het water om uw dakraam te wassen wordt iedere ochtend getest op de aanwezigheid van vuil deeltjes. De hoeveelheid vervuiling die wij maximaal toestaan is 10 op 1 miljoen deeltjes. Hierdoor worden uw dakramen gewassen door de glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf met uiterst schoon water.

Waarom maakt trekt schoonmaakbedrijf Druppel het water niet weg na het wassen van uw dakraam?

Als de glazenwasser van schoonmaakbedrijf Druppel bij u komt om uw dakraam te wassen. Dan zal hij de ramen niet droog trekken. De reden hiervoor is het gebruikte osmose water. Dit water is zo schoon dat het geen enkele vorm van vervuiling achterlaat op uw dakraam. Hierdoor hoeven uw ramen ook niet droog te worden getrokken. De druppels van het schoonmaken van uw dakraam drogen vanzelf volledig schoon op. Kalk en geen enkele vorm van vervuiling zal op uw ramen achterblijven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van schoonmaakbedrijf Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat schoonmaakbedrijf Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor het dakraam laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw zonnepanelen, dakgoten, boeien of gevelpanelen. Laat schoonmaakbedrijf Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor het wassen van uw dakraam en maak direct een afspraak

Wilt u uw dakraam laten wassen door de glazenwasser van schoonmaakbedrijf Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bel direct!