Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Dakkapel

Door de hoogte is het vaak lastig zelf een dakkapel te reinigen. “Druppel” reinigt voor u de ramen van uw dakkapel, maar ook de ombouw kan direct worden mee gereinigd. Zo laat “Druppel” uw dakkapel er weer netjes uitzien.

Benodigd
Voor het reinigen van uw dakkapel zijn geen extra benodigdheden nodig. Wij brengen hiervoor ons eigen water mee.

Combinatie
Bij het reinigen van uw dakkapel worden geen andere delen van uw woning vervuild.
Een combinatie met andere onderdelen is niet nodig.

Frequentie
Wij adviseren uw dakkapel 1 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,50 per dakkapel raam
€45,00 per dakkapel

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw Dakkapel”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw dakkapel kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw dakkapel schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

Dakkapel reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw dakkapel schoon te laten maken. Dan wassen wij de ramen van uw dakkapel met behulp van osmose water. Wij produceren ons eigen osmose water. Het water om uw dakkapel schoon te laten maken wordt iedere ochtend getest op de aanwezigheid van vuil deeltjes. De hoeveelheid vervuiling die wij maximaal toestaan is 10 deeltjes op 1 miljoen deeltjes. Hierdoor wordt uw dakkapel schoongemaakt door onze glazenwasser met uiterst schoon water.

Waarom maakt trekt Druppel het water niet weg na het reinigen van uw dakkapel?

Als de glazenwasser van Druppel bij u komt om uw dakkapel schoon te maken. Dan zal hij de dakkapel niet droog trekken. De reden hiervoor is het gebruikte osmose water. Dit water is zo schoon dat het geen enkele vorm van vervuiling achterlaat op de ramen. Hierdoor hoeft uw dakkapel ook niet droog te worden getrokken. De druppels van het schoonmaken van uw dakkapel drogen vanzelf volledig schoon op. Kalk en geen enkele vorm van vervuiling zal op uw dakkapel achterblijven.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de dakkapel laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, dakgoten, boeien, zonnepanelen of gevelpanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor de reiniging en maak direct een afspraak

Wilt u uw dakkapel laten reinigen door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Bel direct!