Reiniging van zonnepanelen, dakkapel, serre, boeien, dakgoten, windveren, veranda etc.

Gevelpanelen/ hout(op)bouw

Wilt u uw gevelpanelen/ hout(op)bouw schoon laten maken. Dan bent u bij “Druppel” aan het juiste adres.
Heeft u gevelpanelen/ hout(op)bouw van kunststof of geschilderd hout dan kunnen deze door “Druppel” per vierkante meter worden gereinigd.

Benodigd
Om uw gevelpanelen/ hout(op)bouw volledig te kunnen reinigen is het gebruik van uw buitenkraan gewenst.

Combinatie
Bij het reinigen van uw gevelpanelen/ hout(op)bouw kunnen door loskomend vuil ook uw ramen vervuild worden. Het is daarom aan te raden ook uw ramen te laten reinigen.

Frequentie
Wij adviseren uw gevelpanelen/ hout(op)bouw 1 x per jaar te laten reinigen.

Prijs (inclusief btw)
€2,00 per vierkante meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

.

.

.

Schoongemaakte houtbouw en gevelpanelen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging “ook voor het reinigen van uw gevelpanelen/ hout(op)bouw”

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw gevelpanelen/ hout(op)bouw kan reinigen in Emmen? Dan bent u bij Druppel Exterieur Reiniging aan het juiste adres. Het voordeel van Druppel is dat u bij ons ook direct andere onderdelen van uw woning aan de buitenkant kunt laten schoonmaken. Zo houdt u uw gevelpanelen/ hout(op)bouw schoon en alle andere zaken aan uw exterieur ook.

gevelpanelen/ hout(op)bouw reinigen hoe doen wij dat?

Schakelt u Druppel in om uw gevelpanelen/ hout(op)bouw schoon te laten maken. Dan reinigen wij uw gevelpanelen/ hout(op)bouw met behulp van zachte borstels. Wij gebruiken hiervoor standaard kraanwater uit “uw” buitenkraan. Voor het reinigen van uw gevelpanelen/ hout(op)bouw is het dus noodzakelijk dat wij gebruik kunnen maken van uw buitenkraan.

Waarom “Druppel” geen gebruik maakt van een hogedrukreiniger voor het schoon laten maken van uw gevelpanelen/ hout(op)bouw?

Als de glazenwasser van Druppel bij u komt om uw gevelpanelen/ hout(op)bouw te reinigen. Dan zal hij hiervoor zachte borstels en kraanwater gebruiken. Een hogedrukreiniger zal hier niet voor worden gebruikt. De kans op beschadiging aan uw gevelpanelen/ hout(op)bouw is hierbij te groot. In het geval van gevelpanelen van Trespa zal dit probleem niet optreden. Bij geschilderd hout kan de verf eraf gespoten worden. Met behulp van een hogedrukreiniger. Wij zullen altijd beschadigingen proberen te voorkomen. Er zal altijd voorzichtig worden gewerkt bij de reiniging van de buitenkant van uw woning.

Waarom kiezen voor de glazenwasser van Druppel in Emmen en omgeving?

Het grote voordeel en verschil met andere glazenwassers in Emmen. Is dat Druppel ook direct andere delen van de buitenkant van uw woning kan reinigen. U wilt tenslotte toch geen glazenwasser voor de gevelpanelen/ hout(op)bouw laten komen en vervolgens nog een ander bedrijf voor uw ramen, dakgoten, boeien of zonnepanelen. Laat Druppel direct uw volledige exterieur onderhouden. Vandaar de uitspraak; “Druppel” meer dan alleen een glazenwasser in Emmen.

Bereken uw prijs voor gevelpanelen/ hout(op)bouw schoon laten maken en maak direct een afspraak

Wilt u uw gevelpanelen/ hout(op)bouw schoon laten maken door de glazenwasser van Druppel neem dan contact op via het contact formulier of via de telefoon. U kunt ook direct op deze website berekenen wat de kosten zullen zijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Druppel Exterieur Reiniging werkt samen met glazenwasser-info.nl

Bel direct!