Gevels

Druppel verzorgt uw volledige exterieur en daarmee ook uw gevel. Voor het reinigen van uw gevel gebruiken wij een een hogedrukreiniger en door de grote hoeveelheid water verbruik is het gebruik van uw (buiten) kraan en stroom nodig.

U kunt uw gevel op twee manieren laten reinigen, wilt u uw gevel weer een frisse uitstraling geven en vindt uitsluitend reinigen op hogedruk voldoende, dan is dat mogelijk. Wilt u een intensievere reiniging van uw buitenmuur, dan kunt u er ook voor kiezen om uw gevel eerst chemisch te laten behandelen met reiniger, daarna wordt de muur gereinigd met hogedruk. Na het reinigen van uw buitenmuur kunt u er nog voor kiezen om uw gevel te impregneren. Na behandeling is uw geïmpregneerde muur tot 10 jaar beschermd tegen weersinvloeden.

Houdt u er rekening mee dat uw voegen kunnen beschadigen tijdens de behandeling.

Benodigd
Om uw gevels volledig te kunnen reinigen is het gebruik van uw buitenkraan en stroom noodzakelijk.

Combinatie
Door vuil dat loskomt van uw gevel en de druk van de hogedrukreiniger is het aan te raden ook uw ramen te laten reinigen en eventueel ook de ramen van de buren.

Frequentie
Wij adviseren uw gevels 1 x per twee jaar te laten reinigen, kiest u voor impregneren dan kan uw gevel er tot 10 jaar tegenaan.

Prijs (inclusief btw)
– Schoonspuiten €4,50 per vierkante meter
– Voorbehandelen met reinigingsmiddel €2,40 – €5,20 per vierkante meter (de prijs is afhankelijk van type vervuiling en steensoort, dit kan uitsluitend te plaatse bekeken worden)
– Impregneren €4,50 per vierkante meter

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 06 382 20 317

Call Now ButtonBel direct!